Contact


Daca doresti sa iei legatura cu mine, ai urmatoarele variante :

E-Mail : hodor.francesco@yahoo.com

Yahoo ID : hodor.francesco [Cand da-ti ADD specificati de unde aveti ID-ul]

Hi5/Facebook/Twitter: Hodor Francesco

Site Personal: https://hightechriders.wordpress.com/ (Adica asta 😛 )

!Atentie!

Tutorialele sunt Gratis, insa daca vreti sa imi dati add va spun de acum ca asistenta tehnica costa…10 euro. Fac asta nu pt ca sunt rau, ci ca pur si simplu nu am de ce sa raspund la 3-4 persoane intr-o zi, sa ii ajut sa isi faca gadgeturile „cool” si apoi sa uite sa spuna macar un „multumesc”, decat atunci cand au din nou nevoie de mine. De donatii de „bun simt” nici nu se pune problema la noi, iar cum orice paine costa bani, si orice gadget costa, iar daca vreti ca acest blog sa continue am nevoie de hardware nou si cat mai diversificat in materie de OS.

Va Multumesc!

 

  1. Bună!
    Doreşti să faci link sau banner exchange cu http://www.annitu.blogspot.com ?
    Aştept răspunsul tău .

  2. Sal, am si eu un Motorola Defy, am niste probleme si nu stiu la cine sa apelez.
    Dupa ce am citit forumul tau bine legat de cum sa-ti personalizezi telefonul am vrut si eu sa fac acelas lucru(dar nu toti pasi descrisi de tine pentru ca eu am un moto defy)
    I-am facut root telefonului si apoi mi-am instalat aplicatii toate bune si frumoase.
    Mi-am descarcat programelul de baterie pe care il ai postat sa-mi arate si mie procentajul la baterie, dupa ce am instalat programul in telefon l-am pornit.
    I-am facut setarile necesare si mi-a cerut restart. Cand i-am dat restart nu mai imi pornea sistemul de operare, aparea logoul motorola si asa ramanea.
    Am vrut sa-i dau reset to facotry (inchizi telefonul si apoi apesi volum in jos + power) dar nu imi intra in meniul android, apare semnul exclamarii si logoul de android dar asa ramane, nu mai apare nimica ca sa-i dau reset.
    Cum pot sa ii reinstalez android din stadiul asta sau ce-i pot face, te rog ajuta-ma!

    • Salut!
      Aplicatia respectiva cu procentul bateriei este pt Galaxy S! Logic ca nu ti-a mai pornit telefonul…
      Intereseaza-te cum poti intra in download mode pe defy, iar daca nu poti intra e cazul sa vizitezi un service motorola

  3. Salut. N-am vrut sa mai comentez total pe langa subiect in articolele tale asa ca te contactez de aici. Am gasit o aplicatie pe xda-developers in care pot roota telefonul „cu un singur click”, cum de altfel asa proclama si autorul aplicatiei respective. Vream insa sa te intreb daca ti se pare a fi o treaba sigura si ok. Ti minte (in cazul in care ai avut timp sa citesti email-ul meu), as vrea sa fac un backup de siguranta la tel cu titanium backup si am nevoie ca tel sa fie rootat, plus alte aplicatii care necesita root. Multumesc.

    p.s : daca ai o alta varianta standard si mai sigura, nu ezita sa-mi spui.

    Ce idiot…am uitat sa postez si link’ul > http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=803682

    • Daca ai fi citit tutorialele mele ai fi aflat ca eu folosesc Chainfire’s ROOT care se flashuieste prin Odin…dar deh…lenea e mare, iar eu nu am timp sa-ti raspund la intrebari pe mail…mess numai ai?

  4. Am citit crede-ma, chiar si inainte sa-mi achizitionez telefonul insa eram oarecum nedumerit. Bun, am dat un search pe blog si am gasit 2 articole ; darky’s room si froyo/tweaks. Ca sa-ti pot adresa urmatoarea intrebare mai intai vreau sa stiu daca la „II. System Tweaks (Ce elimina de tot orice fel de LAG sau Force Close)” pot incepe de acolo pentru ca practic as vrea doar sa rootez telefonul si sa-i aplic voodo lagfix. Dar nu stiu care voodo lag fix ca sunt practic 3 de la hardcore/raspdeep/trasig. Eu as vrea pe cel simplu, banuiesc ca e cel hardcore ? Bine, banuiesc ca ala simplu e ala dupa site’ul lor, iar cel hardcore e modificat…sau…in fine, intrebarea era (poate suna idiot), exista vreun „update” in darky’s room pentru rootare+lagfix ? daca aplicatiile+pasii sunt la fel, atunci ma documentez din primu articol „II systeam tweaks”. E de ajuns sa ma lamuresti cu astea si ii dau drumu dupa pasii tai 🙂 Multumesc.

    p.s : ba da dar nu prea am timp din pacate

    • Nu, nu poti sa incepi de la System Tweaks.

      1. Formatezi telefonul
      2. Urmezi tutorialul.

      PS: Daca in seara asta iti gasesti „timp”, te ajut, ca ma apuc si eu de al meu (am stricat o aplicatie de system)
      Bafta!

  5. ah…asta e ceva foarte nasol 😐 cu formatarea…in sensu ca, am instalat jocuri, aplicatii, abia am reusit sa-mi pun intr-o ordine iconitele din meniu si dupa desktop… alta solutie nu exista ? si sunt convins ca raspunsul este nu :((

  6. Salut.
    Doresti sa facem un link exchange?
    Nume: Gossip Teen USA
    Link: http://www.gossipteen.ro
    Astept sa ma contactezi prin email la yoz@gossipteen.ro
    Mersi.

  7. Salut. Poti pune si tu un link de download cu nfs shift ? am cautat peste tot (inclusiv ipmart) si mi-a dat la toate cu virgula 😐 mersi !

  8. Cu legatura la shift, vreo veste ?

  9. Instaleaza applanet si ai acolo tot ce iti vrea inima. ai insa grija la ce instalezi. sunt multe aplicatii fake gen backdoor…

  10. Sal!
    Nu sunt un mare fan de gadgeturi insa iti citesc des nouatatile. Imi am instalata motonav pe un desire de la tine si merge foarte bine.
    Ce imi poti recomanda pentru galaxy s2?
    Doresti sa facem un link exchange?
    O zi buna!

  11. buna seara,de cateva zile de cand ti-am desoperit adresa m-ai minunat de ce poti face si as vrea si eu sa fac teme pt samsung galaxy s,nu stiu cum sa fac imi poti spune daca vrei si esti amabil sa ma ajuti,astept un raspuns,multumesc anticipat.

  12. Salut , decodarea pentru Galaxy S merge si pe Galaxy S2 ?
    Primesc un telefon luat din Austria pe abonament si e pacat sa dau 100E , daca merge treaba bine o sa fac o mica donatie .

  13. Salut.Am vazut filmuletul cu compararea dintre PSP 1004 si PSP 3004 si sunt aproximativ la fel.Intrebarea mea este pe care mi l-ai recomanda?Multumesc anticipat

    • Daca nu ai 1004, sugerez 3004
      Daca vrei modare permanenta, sugerez 2004

      Mari diferente nu sunt…deci, ramane la alegerea ta. Minusurile si Plusurile le-am scos in evidenta in Video. Tu decizi mai departe 🙂 .

  14. miam facut update la soft si nu mai am limba romana , cum bag limba romana din nou ?

  15. Ciao sunt italiano care vorbesc putin romaneste limba ta. Vrau se te spun ca link pentru discaricare rom tale V3 dropbox nu merge am si problemi ace alt link nu riuscesc se discaric rom restu mie place romania si am fost de mai multe ori si in bucuresti mie pare reu ce se. Templa periodo asta cu omini pe strada cas strica basesco jos resto romania me place mult am fost in focsani brasov Bucarest arad timisioara sper ca se puote resolva problemi cu link download

  16. Salutti!
    Am pus un link pt versiunea WIPE aseara. Ai reusit sa il descarci?
    Sper ca intelegi ce am scris 🙂 Grazie pentru ca imi incerci ROM-ul!

    • da am reuscit se discarc rom tale multumesc mult vrau se te spun ca am fost theme maker symbian si beta tester symbian si modder symbiam
      avem passione pentru telefoni

      in lingua italiana

      grazie mille sono riuscito a scaricare la tua rom volevo dirti che sono stato in passato un theme maker symbian , un beta tester , un modder symbian ma ora sono troppo vecchio per stare a presso a tutte queste cose comunque abbiamo la stessa passione

  17. Dap merci. Ready to flash :)) :X Revin cu feedback 🙂 felicitari pt munca depusa si la mai multe 🙂

  18. Salut,am luat un samsung galaxy s2 din londra deocamdata imi merge orice cartela pe el,dar as vrea sa stiu daca se poate bloca deoarece cred k e luat pe abonament.Multumesc

  19. buna as vrea sa te intreb care e diferenta intre psp e1004 si 3004 ?

  20. SALUT AM LUAT UN GALAXY S 2 DE LA CINEVA DIN CARE EL LA DEBLOCAT SI MI LO VANDUT MIE EU LAM FOLOSIT 2 LUNI SI NUMI MAI PRIMESTE CARDU SIM NICI UN FEL DE SIM SEMNAL MI ARATA DAR NU POT SUNA SAU RECIPTIONA CE FAC AN CAZU ASTA SALUT VA MULTUMESC

  21. am un acer e210 si nu stiu sa trimit melodii:D un mic ajutor va log?:*

Lasă un comentariu