iPhone 5 genereaza mai mult trafic Web decat Galaxy S III


Deşi lansat mai târziu, iPhone 5 generează deja mai mult trafic pe internet decât competitorul său direct, modelul Samsung Galaxy S3.

 

 iPhone 5 generează mai mult trafic pe internet decât Galaxy S3iPhone 5 generează mai mult trafic pe internet decât Galaxy S3

 

Conform informaţiilor furnizate de compania de publicitate Chitika, dintre milioanele de reacţii la mesaje publicitare înregistrate din partea utilizatorilor de telefoane iPhone 5 şi Galaxy S3, mai mult de jumătate (56%) au provenit de pe terminalul Apple. Altfel spus, după doar 18 zile trecute de la prezentarea publică a telefonului iPhone 5, cesta a reuşit să depăşească principalul său competitor în privinţa volumului de trafic generat pe internet. Alături de vânzările record înregistrate pentru cel mai nou telefon Apple, responsabilă pentru această tendinţă pare să fie şi promovarea folosirii conexiunilor 4G de internet mobil, care prin viteza mărită pe care o oferă încurajează creşterea traficului de date realizat de pe telefonul mobil.

 

 

În lupta pentru supremaţie dusă între cele două companii, Apple a mizat pe calitatea ecranului Retina Display de 4 inch şi camera foto de 8 MP instalată pe telefonul iPhone 5, în timp ce Samsung s-a bazat pe avantajele ecranului de 4.8 inch, prezenţa conectivităţii NFC şi alte funcţii. Ajutat şi de contra-campania dusă împotriva Apple, în care Samsung a evidenţiat unele trăsături considerate dezavantaje pentru iPhone 5 şi chiar a făcut haz de fanii Apple adunaţi în faţa magazinelor Apple Store, Galaxy S3 a înregistrat la momentul lansării iPhone 5 o creştere cu 15% a volumului de vânzări, ce s-a stabilizat la 9% către sfârşitul lunii septembrie.

Statisticile furnizate de Chitika sunt bazate pe date colectate între 3 şi 9 octombrie. Din păcate compania nu a precizat şi cum se comportă iPhone 5 şi Galaxy S3 în raport cu alte modele smartphone

Posted on octombrie 16, 2012, in Android OS, Apple, iOS, Samsung and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: