Ti-ai dorit vreodata o tableta de Gaming? JXD S7100 poate fi al tau pt doar 140$!


Ti-ai dorit vreodata o tableta Android de 7-Inch care sa aiba si binecunoscutele „Gaming Keys” pe lateral? Atunci JXD este perfect pentru tine! De obicei, compania se ocupa doar de fabricarea clonelor de PSP, dar se pare ca in sfarsit au reusit sa faca ceva original. Oh, Stai. Mai bine lasa…. .

Tableta are un display cu diagonala de 7-inch cu o rezolutie de tot rahatul: 800 x 480. Ce nu este de rahat insa, este procesorul pe care ruleaza tableta. S7100 are acelas procesor dual-core Cortex A9 insotit de acelas GPU Mali-400 de pe Samsung Galaxy S II.

Celelalte specificatii includ 512 MB RAM, 16 GB memorie interna, Wi-Fi si HDMI-Out. Device-ul ruleaza pe OS-ul aproape defunct Android 2.2 Froyo iar cei ce au creeat tarbleta spun ca bateria tine circa 4 Ore de navigare pe web si 10 ore de Music Playback

Controalele de Gaming de pe lateral merg doar daca instalezi emulatoare pt jocuri clasice, dar pt titlurile din Android Market va trebui sa va bazati pe TouchScreen. Daca privesti interfata o sa observi ca JXD a copiat in mod flagrant iconitele din iOS. Merg atat de departe incat folosesc nume precum „Game Center” pt a descrie appsurile lor. Pana si Website-ul arata ca un RIP-OFF a Apple Website. Toate astea fac sloganul lor „We are different” si mai hilar decat era deja =)) .

http://player.youku.com/player.php/sid/XMzM1MDY5MDA0/v.swf

Daca esti interesat atunci vei fi si mai fericit acum, ca vei afla ca tableta costa numai $139.99. Bineinteles, nu este un PS Vita dar ce alte device-uri te lasa sa te joci Angry Birds, Super Mario si Street Fighter? De asemenea ar putea fi varianta tablet a Xperia Play, nu? Mai ales ca, cu diferenta dintre un Xperia Play si tableta asta, a-ti putea lua si un Android Phone decent.

Sursa

Posted on decembrie 27, 2011, in Android OS, Apple, Gadgets, Games, Google and tagged , , , , . Bookmark the permalink. 2 comentarii.

  1. esti foarte obiectiv pentru cineva care nu a testat tableta. noul model s7300 are 1024×600, 1.5ghz dual core, 1gb ram, si emulatoare pentru 9 console (cu aplicatia lor, game center). nu inteleg de ce este un lucru rau asta, in comparatie sa zicem cu oricare alta tableta de 7″ la acelasi pret, produsa in aceeasi china.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: