Vrei o tableta si nu ai bani? Ainol Novo 7 e Solutia! Si are Android 4.0 …


Dacă în India există tableta de 35 $, de ce nu ar exista şi cea cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich la un preţ mai mic de 100 $? Vecinii lor de la nord se pot lăuda cu aşa ceva. În China este acum disponibilă aşa-numita Ainol Novo 7. Ea vine cu un ecran capacitiv cu diagonala de 7″ şi un procesor MIPS la 1 GHz, cu un singur nucleu. Nu lipsesc nici camerele foto frontală şi de pe spate, suportul pentru jocuri 3D şi redare 1080p, precum şi ieşirea video HDMI.

 

Tableta Ainol Novo 7 va fi livrată cu Android 4.0

 

Nu trebuie să vă întrebaţi cum este posibil să existe un astfel de dispozitiv la acest preţ. Vorbim de China şi de preţuri de dumping. Nu sunt cunoscute detalii legate de calitatea construcţiei şi ecranului sau despre interfaţa grafică a sistemului de operare. Interesant este faptul că Google a apreciat tableta, deoarece este prima cu procesor MIPS ce rulează Android 4.0.

Tableta Ainol Novo 7 cu Android 4.0 este disponibilă exclusiv în China, însă este posibil ca să ajungă şi pe alte pieţe cu altă denumire. De asemenea, se aşteaptă ca versiuni de 8″ şi 9″ ale ei să fie produse şi de alte companii în viitorul apropiat.

Sursa: Pcworld.com

Posted on decembrie 11, 2011, in Android OS, Gadgets, Google, Hot News and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: