Nokia N9 White Edition la Nokia World!


Cu toate telefoanele Winblows Windows Phone lansate la Nokia World, compania Finlandeza a scos si ceva „calumea”- Noua culoare a lui Nokia N9, telefonul Meego al companiei care ne-a entuziasmat pe toti, mai putin pe Stephen Elop, si prin urmare, Nokia tot in jos se duce….

Smartphone-ul va debuta in noile lui haine – Pearl White, pe langa celelalte culori ale lui: Albastru, Magenta si Negru undeva pe la sfarsitul lui 2011, dar sincer merita!

Fata de culorile celelalte ale dispozitivului, Nokia N9 White va avea o carcasa lucioasa (Glossy) si nu mata. Sunt multumit ca nu am avut nevoie de circa 6 luni ca sa putem „vedea” varianta alba a lui Nokia N9 (*cough* Apple *cough*) pentru ca arata superb! Acum o sa il citez pe Frank Zilikens, seful de la Marketingul Produsului la Nokia, explicand de ce N9 nu a fost lansat in varianta alba din prima lui zi de viata:

“The manufacturing process for beautiful white products is quite complex and we wanted to make sure we deliver the best possible quality for our consumers.”

The Verge a reusit cumva sa puna mana pe unul dintre N9-urile albe care stateau pe masa la Nokia World. Priviti cum arata in realitate: O Bijuterie, as spune eu 😀

   

Odata cu lansarea lui N9 in varianta Alba, Nokia a anuntat ca va urma si un update software pentru acest device care o sa aduca ce scrie in urmatorul changelog:

  • Closing apps by swiping them down will be enabled by default
  • Controlling music from the lock screen, as well as NFC tag reading

Atat update-ul cat si noul N9 alb vor fi valabile undeva prin Q4 2011. Eu unul, nu pot astepta 😀

Sursa

Posted on octombrie 26, 2011, in Gadgets, Hot News, Internet, Meego, Nokia and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. Un comentariu.

  1. intr-adevar nokia n9 arata foarte bine, am butonat si eu unul ssi pot spune ca se simte foarte bine,carcasa are un design reusit.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: