Maine este Nokia World Congres! Apar primele telefoane WP7.5 Mango!


Nokia 800 sau Nokia Sun îşi are locul asigurat în prezentarea de mâine de la Nokia World. Telefonul va fi o versiune cu Windows Phone 7.5 Mango a lui Nokia N9. Pentru a putea acomoda cele trei butoane sensibile la atingere, specifice sistemului de operare de la Microsoft, diagonala ecranului a fost redusă de la 3.9″ la 3.7″. Matricea ar trebui să fie tot AMOLED, iar rezoluţia să ajungă la 480×800 pixeli. Motorizarea lui Nokia N9 este asigurată de un procesor single core la 1,4 GHz.

 

Nokia 800 Sun va fi lansat mâineNokia 800 Sun va fi lansat mâine

 

Alături de acest smartphone au fost vehiculate o serie de alte modele ce rulează acelaşi sistem de operare. Din imaginile aparent oficiale apărute pe Internet, Nokia 703 arată şi el la fel ca Nokia N9.Specificaţiile sunt însă puţin mai slabe decât în cazul lui Nokia 800. Ecranul are aceeaşi diagonală şi aceeaşi rezoluţie, însă nu este de tip AMOLED. Camera foto are 5 MP şi memoria internă este de doar 8 GB.

Un alt nume vehiculat pentru lansarea de mâine este Nokia Ace, un terminal cu un ecran de 4.3″. Este foarte posibil ca acesta să fie telefonul cu cel mai mare ecran, pe care Nokia l-a construit în ultimii ani. În carcasă, în spatele matricei AMOLED ClearBlack, se găseşte acelaşi procesor la 1,4 GHz, iar memoria internă este de 16 GB. Un alt terminal despre care am scris de curând este Nokia Sabre. El seamănă destul de mult cu Nokia 603 anunţat de curând.

 

Nokia Sabre - un terminal mai accesibil cu WP7Nokia Sabre – un terminal mai accesibil cu WP7

 

Acestea sunt telefoanele cu Windows Phone 7.5 de la Nokia despre care s-a vorbit cel mai mult în ultima perioadă. Să sperăm că vom vedea mâine la Nokia World măcar două dintre ele. Ştim sigur că de anunţurile de mâine depinde foarte mult viitorul Nokia, o companie care a fost până de curând cel mai mare producător de telefoane mobile din lume.

Sursa: Gsmarena.com

Posted on octombrie 25, 2011, in Gadgets, Hot News, Nokia, Symbian OS, Windows Mobile, Windows Phone 7 and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Un comentariu.

  1. nokia lumia 800 si 710 sunt cele 2 telefoane mult asteptate ale acestui sfarsit de an.nokia continua sa ne uimeasca.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: