Samsung Galaxy TAB 8.9 si TouchWiz 4 Android 3.0


Galaxy Tab 8.9, cea mai compactă tabletă cu Android Honeycomb din oferta Samsung a fost surprinsă în acţiune, rulând interfaţa TouchWiz UI.


Deşi la o primă impresie pare un pic lentă, TouchWiz UI reuşeşte să dea un plus de savoare interfeţei standard pentru Android Honeycomb.

Samsung Galaxy Tab 8.9 cu TouchWiz UI

Docking station-ul pentru Galaxy Tab 8.9 este de forma unei tastaturi confecţionată din plastic alb, echipată cu taste chiclet şi un suport ce permite aşezarea tabletei în mod landscape.

Samsung Galaxy Tab 8.9 – Docking Station

La fel ca şi frăţiorul mai mare, Samsung Galaxy Tab 8.9 foloseşte un ecran cu rezoluţie 1280 x 800 pixeli şi procesor dual-core la 1 GHz. În pachetul cu greutate de numai 470 grame au mai încăput două camere foto (de 2MP şi 3MP), modul Wi-Fi N şi conectivitate 3G HSDPA,respectiv 16 sau 32 GB spaţiu de stocare.

În funcţie de versiune, Samsung Galaxy Tab 8.9 va putea fi achiziţionată pentru 469 sau 569 dolari. Si in functie de bugetul meu la acea perioada, s-ar putea sa imi cumpar o jucarie dinasta 😀

Sursa: Crunchgear.com

Posted on mai 21, 2011, in Android OS, Google, Hot News, Internet, Just about me, Samsung and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Un comentariu.

  1. Faina tare tableta. Mi-as lua asa ceva!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: