Anul 2011 sta sub semnul iPad-ului si al Tabletelor Android


2011 stă sub semnul iPad-ului şi al tabletelor cu Android2011 ar putea fi anul tabletelor. Studiile Gartner arată că tendinţele consumatorilor ţintesc din ce în ce mai mult către acest tip de dispozitive mobile, în locul smartphone-urilor. Estimările arată că tabletele, în frunte cu iPad-ul, ar putea fi comercializate într-un număr de aproximativ 54,8 milioane de exemplare.

Dacă ţinem cont că, exceptând iPad-urile care rulează iOS, restul tabletelor merg pe Android, rezultă că platformele Google şi Apple vor avea şi mai mult de câştigat pe piaţa sistemelor mobile în defavoarea concurenţilor: Nokia cu Symbian, RIM cu Blackberry şi chiar Microsoft cu al lor Windows Phone 7.

Archos Tablet2011 stă sub semnul iPad-ului şi al tabletelor cu Android

Sursa: ZDNet

 

Posted on noiembrie 11, 2010, in Android OS, Apple, Gadgets, Hot News, Internet, Linux (Ubuntu, Xubuntu, Mandriva etc), MAC OS, Orange, Samsung, Symbian OS and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Un comentariu.

  1. Scurt si la obiect, dar imi vine greu sa cred ca tabletele o sa ia fata smartphon-urilor. Cel putin nu a celor cu Android

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: