Sony Ericsson PSP Phone: Android de Gaming!


Sony Ericsson PSP Phone, o piesă grea care ar putea face istorieSony Ericcson pregăteşte o piesă grea în lunile care urmează. Este vorba despre un dispozitiv ce îmbină divertismentul oferit de o consolă de jocuri portabilă cu utilitatea unui sistem de operare avansat (Android 3.0, încă în lucru), alături de alte facilităţi specifice telefoanelor inteligente: HSDPA, Wi-Fi, GPS etc. Acest concept a fost pomenit încă de acum trei ani, dar până astăzi nu au apărut informaţii concrete şi credibile.

Ceea ce vedeţi mai jos este doar o imagine editată în care sunt suprapuse un smartphone şi un controller de PSP. Prototipul dezvoltat de Sony Ericsson nu a fost încă dezvăluit. Conceptual, cam aşa va arăta: design slidecontroller în loc de tastatură QWERTY, ecran touchscreen de dimensiuni mari.

Sony Ericsson PSP PhoneSony Ericsson PSP Phone

Platforma va fi motorizată de un CPU Snapdragon tactat la 1 GHz, iar chipset-ul grafic va avea capabilităţi avansate de procesare 3D, ceea ce înseamnă că va putea rula jocuri cel puţin la fel de bine precum consola portabilă Sony PSP.

Iată şi câteva titluri despre care se zvoneşte că vor fi adaptate pentru consola inteligentă Sony Ericsson: God of WarCall of Duty: Modern Warfare şi Little Big Planet.

Mai multe vom afla în octombrie, când produsul va fi anunţat oficial.

Concluzie:

Ei…sa vedeti acuma ce se va poate face cu Emulatorul PSX4Droid, unde mai punem ca developerii vor incepe sa „fabrice” din ce in ce mai multe jocuri pentru Android, cu comenzi touch pentru cei fara controler si pentru acest minunat telefon cu comenzi hardware. Cu toate acestea iPhone-ul isi pierde si ultima carte care o avea de jucat: Gaming-ul!

Sursa: Engadget

Posted on octombrie 3, 2010, in Android OS, Apple, Gadgets, Games, Hot News, Just about me, MAC OS, Sony Ericsson and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: