In umbra falnicelor intersectii…sta un Semafor! :))


Emag Personal Add: TV LCD LG FULL HD 81cm!

A fost Odata ca Niciodata, ca de n-ar fi nu s-ar mai povesti, o intersectie. Si aceasta intersectie avea la randul ei multe probleme:  Treceri de pietoni amplasate aiurea, un refugiu de tramvai etc.

Aici ca personaje principale avem soferii cu prioritate, care se nesimtira intr-un asa hal incat si atunci cand era coada in acea intersectie, ei blocau strada din fata spre care ceilalti, mai amarati, trebuiau sa se duca. Acestia la randul lor, se nesimtira si ei, incepand sa isi forteze „intrarea” pe acea strada. Ce nu stiau ei insa este ca, in momentul in care treceau prin cardul de masini in tromba, aveau sa „plonjeze” fix in fata unei treceri de pietoni, de regula plina de femei cu copii care se duceau sa ia paine de la brutaria de peste drum.

Si asa se face ca, probabil, minunatul nostru primar al Sectorului 3 din Bucuresti, domnul Liviu Negoita, a primit si numeroase „binecuvantari” la castelul sau, precum si multe acatiste (probabil neplacute) la biserica. Macinat de aceasta treaba, se decide, in plina criza mondiala, sa instaleze niste semafoare noi si performante in acea intersectie.

Zis si facut, lucrarile incepura cu amploare si se terminara destul de repede. Semafoare pana la cer se ridicara peste noapte in intersectia cu pricina, atat pentru trecerile de pietoni, cat si pentru masini. Semafoarele auto erau dotate, dupa modelul occidentului, cu niste semafoare mai mici la baza stalpului, ca sa vada si al’ din tico, nu numai al’ din Q7 si X6 🙂

Au trecut fix 3,5 luni de atunci, semafoarele au fost instalate, ca sa zic asa, peste noapte, si ghiciti ce? Acestea NU FUNCTIONEAZA! Nu au functionat NICIODATA. Sunt doar acolo, puse pe post de monument national, sa nu zica lumea ca intersectia nu este semaforizata. S-a pus praful pe ele si semafoarele alea nu au functionat niciodata! Nu tu bec verde, nu tu bec rosu, nu tu bec galben. Doar niste semafoare-fantoma, care cica ar „semaforiza” intersectia.

Acum intrebare: Oare cat de greu este sa tragi niste cabluri electrica pana la acele semafoare (Ca alt motiv sa nu functioneze nu vad)? Imparate-Primar, credeti ca se termina in urmatoarele 3,5 luni instalatia? Sau sa asteptam Autostrada Transilvania? :)) =)))

Reclame

Posted on Septembrie 15, 2010, in Cafeneaua Hightech, Gadgets, Just about me and tagged , , , , . Bookmark the permalink. 1 comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: