Nokia are un Sef Nou, Marca Microsoft!


Nokia are un şef nou, de la MicrosoftLa fotbal, când echipa nu mai câştigă meciuri, se schimbă antrenorul. Marile companii, când pierd cotă de piaţă, schimbă Preşedintele. Cum performanţele şefului de până acum, Olli-Pekka Kallasvuo, nu mai erau mulţumitoare, Nokia a fost nevoită să facă schimbări la vârf.

Zvonul cum că Nokia ar fi în căutarea unui nou lider circulau deja de câteva luni. Aşa că, după 30 de ani în funcţie, actualul şef a fost trimis în rezervă.

Surprinzător, locul său nu este luat de un finlandez, ci de un canadian. Şi mai surprinzător, noul Preşedinte vine de la Microsoft Business Division. Înainte de Microsoft, Stephen Elop a mai lucrat pe la Macromedia şi Adobe Systems.

Noul şef îşi va intra în rol începând cu 20 septembrie. Nici vechiul lider nu va pleca cu mâna goală. După 30 de ani la Nokia, acesta va pleca cu 4.6 milioane de dolari, 100.000 de acţiuni plus salariul pe 18 luni.Stephen Elop

Emag Personal ADD: HDD Extern Samsung 1.5 TB

Reclame

Posted on Septembrie 12, 2010, in Gadgets, Hot News, Nokia, Symbian OS and tagged , , . Bookmark the permalink. 1 comentariu.

  1. a plecat incarcat Olli-Pekka Kallasvuo:))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: