Progresul Android pe piata Sistemelor de Operare.


În timp ce Nokia şi Microsoft întârzie cu versiunile noi ale propriilor sisteme de operare, iar iPhone abia a scăpat de scandalul „antennagate”, Google Android îşi vede liniştit de treabă şi creşte. Creşte mai ceva ca Făt Frumos.

La nivel mondial, comparativ cu anul trecut, Google Android a înregistrat o creştere de 886 de procente. Altfel spus, cota de piaţă a sistemului de operare de care se temea pe bună dreptate Steve Jobs a crescut de aproape 9 ori.

Şi mai dureros pentru Steve Jobs este că Android-ul a depăşit iPhone OS ca şi cotă de piaţă în Statele Unite. Cota lui iPhone a scăzut la 23%. În acelaşi timp, cota Android-ului a crescut la 27 de procente din totalul vânzărilor de telefoane inteligente.

Concluzia ar fi că iPhone OS, care stă la bază a patru versiuni de iPhone, nu are nicio şansă în faţa un sistem de operare instalat pe zeci, dacă nu chiar sute de terminale vândute în întreaga lume. Iar această luptă începe să semene cu cea dintre Mac OS X şi Windows.

HTC DesireAndroid-ul creşte într-un an cât alţii în 10

Sursa: Yahoo

Posted on august 5, 2010, in Android OS, Apple, Gadgets, Hot News, HTC, Internet, Just about me, MAC OS, Maemo, Microsoft, Nokia, Samsung, Sony Ericsson, Symbian OS, Windows Mobile and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: