Ajutati-l pe Gigel de la Altex sa traiasca!


Altex comercializează iPhone 4 cu peste 100 de milioane de lei vechi. Dacă preferaţi moneda actuală, spunem 10.000 de lei. Motivul? La prima vedere, am fi tentaţi să credem că e una dintre companiile serios afectate de criză şi încearcă să atragă clienţii printr-o terapie şoc.

Un PR-ist talentat ar spune că “suntem primii care vindem iPhone 4 la peste 100 de milioane”, pentru că tot e la modă să fii primul la orice, mai puţin la calitatea serviciilor oferite.

De vină este Gigel, “specialistul” de la vânzări (sau sales, ca să fim în trend), care a stabilit preţul. Există două variante care motivează decizia lui:

1. A fost dat afară în şuturi, pentru incompetenţă. În acest caz, pentru a-şi recăpăta postul, a promis că va vinde iPhone-ul mai scump , bazându-se pe faptul că în România există destui proşti cu bani.

2. Varianta cea mai probabilă. Este bolnav şi are nevoie de bani pentru operaţie.

În acest sens, propun iniţierea unei noi campanii umanitare online: Gigel de la Altex are nevoie de bani pentru un transplant de creier! Ajutaţi-l cumpărând un iPhone 4!

Posted on iulie 6, 2010, in Apple, Cafeneaua Hightech, Gadgets, Just about me and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: