Samsung muta productia de Telefoane in CHINA!


vodafone samsung F700Sud-coreenii de la Samsung au anunțat că în 2010 majoritatea telefoanelor mobile vândute la nivel internațional vor fi produse la cele trei fabrici pe care compania le deține în China.

Samsung spune că astfel beneficiază de costuri de logistică mai bune și costuri cu forța de muncă reduse față de orice altă locație ar alege la nivel mondial.

Locul doi la nivel mondial pe piața telefoanelor mobile, Samsung vrea să crească vânzările peste media industriei în 2010 și speră să se apropie și mai mult ca volum de liderul industriei, Nokia.

Practic, în China vor fi produse 150 de milioane de telefoane mobile, circa 80% din totalul terminalelor fabricate în afara Coreei de Sud. Samsung va vinde per-total peste 270 de milioane de telefoane, susțin oficialii companiei. Numai 18 milioane de terminale vor fi telefoane inteligente (smartphone). Totuși, cifra ar fi de trei ori peste numărul de terminale premium vândute anul trecut.

Samsung Vodafone 360 H1

Aproape 73 de milioane de telefoane vor fi produse la Huizhou, 70,2 milioane la Tianjin și numai 7 milioane de terminale la Shenzen.

Samsung are o fabrică în Vietnam, unde se vor produce 37,8 milioane de terminale, iar alte 59,4 milioane vor fi produse în Coreea. De asemenea, fabricile din Brazilia și India vor produce 19 milioane și respectiv 10 milioane de terminale.

Mie personal aceste lucruri nu-mi pot spune decat cat de interesati de calitate sunt ce-i de la Samsung, si imi pare rau de ei ca aveau potential…

Via Korea Times

Posted on mai 18, 2010, in Gadgets, Hot News, Samsung and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: