Magix PC Check&Tuning-Optimizare si Intretinere PC GRATUITA


Am fost pe blogul „FaraVirusi” si am descoperit un program foarte interesant ce se pare ca este o varianta a TuneUpUtilities cu licenta Gratuita:

Magix PC Check&Tuning este un program de intretinere si optimizare completa a PC-ului. Mai jos aveti articolul de pe „FaraVirusi” si nu l-am scris eu:

Magix, este cunoscut mai degraba pentru programele sale MP3 Make si editorul video. Magix a lansat un utilitar de optimizare si intretinere a sistemului, denumit Magix “PC Check & Tuning Free”. Este poate singurul program care rivalizeaza cu TuneUp Utilities si nu este doar o reclama. Conform Magix, programul poate imbunatati performantele pornirii sistemului cu 60% si transferul de fisiere cu 65%.

MAGIX PC Check & Tuning Free verifica intreg computer-ul pentru vulnerabilitati si puncte slabe, localizeaza cauzele problemelor si corecteaza erorile in mod automat, sporind performantele PC-ului.

Magix  PC Check & Tuning gratuit

PC Check Live – este o componente de monitorizare in timp real a performantelor sistemului, alertand in cazul unor probleme sau instabilitati, si reducand consumul de resurse

Sistemul va fi mai rapid si programul dispune de optimizarea swap-ului, a serviciilor si repararea registry-ului Windows. Programele, jocurile si chiar Windows-ul vor porni mult mai rapid si in plus aveti posibilitatea de a optimiza conexiunea DSL pentru o viteza crescuta a internetului.

Magix  PC Check & Tuning gratuit

In plus, PC Check & Tuning va indeparta fisierele inutile si temporare, chiar imediat dupa instalarea unui program nou, curatand hard disk-ul.

Check PC – este o functie care va cauta eventualele probleme si erori ale sistemului. Rezultatele sunt afisate dupa cateva secunde intr-un raport si vor fi indicate de asemenea solutii adecvate. Rezultatele individuale ale testelor sunt disponibile, semnalizate prin culori asemanatoare unui semafor.

Magix  PC Check & Tuning gratuit

Nu in ultimul rand, o functie interesanta este actualizarea driverelor din sistem. Soft-ul are suport pentru 31.200 de drivere in acest moment, iar lista este in mod continuu actualizata.

Pentru a descarca si testa acest program excelent, care ofera suport Windows 7, accesati urmatorul link:
http://download.cnet.com/Magix-PC-Check-amp-Tuning-Free/3000-18512_4-75181588.html

Sursa: FaraVirusi.com

Reclame

Posted on Mai 11, 2010, in Windows 7, Windows XP and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: