Samsung lanseaza primul telefon cu ecran 3D!


Cum era de aşteptat, nebunia 3D se extinde. Televizoarele au fost doar primul pas. Pentru producători nu contează faptul că nu prea ai conţinut 3D pe care să-l vizionezi. Important e să fie primii care vin cu ceva nou. Aşa e şi cu primul telefon cu ecran 3D.

Premiera vine, bineînţeles, din partea celor de la Samsung. Aşa cum am spus în repetate rânduri, producătorul coreean forţează foarte mult în ultima vreme şi este, fără îndoială, cel mai activ producător de telefoane mobile la ora asta.

Primul telefon cu ecran 3DSamsung SCH-W960 AMOLED 3D

Telefonul se numeşte SCH-W960 AMOLED 3D. Este dotat cu un touchscreen capacitiv de tip AMOLED care măsoară 3.2 inch şi are o rezoluţie WQVGA. Tot 3.2, dar MP, este şi rezoluţia camerei foto. Nu lipsesc din dotare tehnologii precum suportul HSDPA, Bluetooth sau slotul microSD. În plus, dispune şi de un tuner TV, care constituie de mult o dotare standard în regiunea asiatică.

Cât despre ecranul 3D trebuie spus că acesta nu necesită folosirea ochelarilor. Are un buton hardware de activare/dezactivare a efectului 3D, efect care, odată activat, este vizibil ochiului liber. Nu ştim cât de bun este acest efect pe un ecran de telefon şi fără folosirea ochelarilor.

Primul telefon cu ecran 3DPrimul telefon cu ecran 3D

Vestea proastă este că SCH-W960, primul telefon cu ecran 3D, va fi comercializat doar în Coreea. Cel puţin la început. Ulterior, acesta sau alt telefon cu funcţie 3D, va ajunge şi în Europa.

Posted on mai 8, 2010, in Hot News, Samsung and tagged , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: