Vodafone lanseaza primul telefon cu Google Android!


Eram obişnuit, de regulă, să privesc cu dispreţ telefoanele comercializate de operatori sub brand propriu. Acestea erau fie slab dotate, fie prost construite. Nu cred că va fi la fel cu primul telefon Vodafone care va avea ca sistem de operare Google Android.

În luna mai a acestui an cei de la Vodafone plănuiesc să lanseze primul lor telefon cu Android. Nu este vorba de primul telefon vândut cu acest sistem de operare, ci primul comercializat chiar sub brandul Vodafone.

Se va numi Vodafone 845 şi, dacă va fi la oferte, aşa cum este de aşteptat, va ajunge probabil una dintre cele mai atractive best deal-uri. Nici la capitolul dotări tehnice nu stă rău. Are un touchscreen de 2.8 inch cu rezoluţie de 240 x 320 pixeli. Camera foto va avea 3.2 MP iar memoria RAM dispune de 128 MB.

Nu ştiu când va ajunge şi în oferta Vodafone România. Se pare se afla mai uşor planurile Vodafone din alte ţări, decât de la noi. Poate cei de la Vodafone România ar trebui să mai lucreze la partea de comunicare.

Reclame

Posted on Mai 1, 2010, in Android OS, Gadgets, Hot News, Vodafone and tagged , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: