Google Maps 4.1- Cautare Vocala


Disponibilă deja pentru BlackBerry şi Android, aplicaţia Google Maps 4.1 a fost acum lansată şi în versiune dedicată dispozitivelor cu sisteme de operare Symbian S60 şi Windows Mobile.

Cea mai importantă nouă funcţie pe care versiunea 4.1 o aduce utilizatorilor de Windows Mobile şi Symbian S60 este căutarea vocală. Aceasta constituie o alternativă comodă la căutarea în scris.

Tot ce trebuie să faci este să apeşi butonul Call al telefonului şi să rosteşti numele locului sau adresa căutată. Poţi căuta, de exemplu, o pizzerie în apropiere, folosind funcţia vocală.

Google Maps
Google Maps

Deocamdată, căutarea vocală este compatibilă doar cu limbile engleză şi chineză. Asta va face mai dificilă căutarea străzilor noastre dar va putea fi folosită pentru termeni comuni gen Pizza sau Restaurant, dacă este folosit accentul corespunzător.

Cei care vor să testeze noua versiune de Google Maps, o pot descărca, direct de pe telefonul mobil, de la adresa m.google.com/maps.

Posted on aprilie 24, 2010, in Android OS, Symbian OS, Windows Mobile and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: