Asus Lanseaza EeePad- Atentie iPAD!


Era de aşteptat ca în 2010 să se ducă o luptă cruntă pe segmentul tabletelor cu touchscreen. Chiar dacă cei de la Apple au fost primii, asta nu înseamnă că sunt şi singurii care trec la arme. Mai multe companii, printre care şi Asus, şi-au anunţat planurile războinice.

Cei de la Asus îşi vor lărgi anul acesta gama Eee. Alături de deja celebrele EeePC-uri, compania taiwaneză va veni pe piaţă cu EeePad-uri.

Conform lui Jerry Shen, seful Asus, primul sau primele tablete din seria EeePad vor fi prezentate la Computex, în luna iunie. Lansarea oficială însă va avea loc undeva spre finele lunii iulie.

Asus EeePadAsus EeePad

Din păcate, deşi nu mai este mult până la data lansării, nu se cunosc foarte multe despre dotările tehnice ale acestor tablete. Se ştie doar că vor avea porturi USB, cum era şi normal, cameră web şi suport flash. Este de aşteptat ca EeePad să aibă la bază Windows 7.

Este foarte probabil ca până la sfârşitul anului să fie lansate şi alte tablete. Producători ca HP, Dell şi chiar Google nu sunt străini de asemenea intenţii.

UPDATE: Google Pad

ImageHost.org

Din start spun ca sunt o serie intreaga de zvonuri in piata. Apple pregateste pentru ianuarie un netbook ascuns sub un tablet pc. Este un gadget la care gigantul american spera sa atinga 10 milioane unitati vandute in 2010.

Google isi urmareste rivalul si potrivit unui raport preluat de Mashable dezvolta deja cu HTC (Nexus Phone aka Google phone urmeaza a fi asamblat tot de constructorul asiatic) un gadget similar. Chrome OS ar avea o mare oportunitate de reclama prin intermediul unui tablet pc ce în eventualitatea unui pret modic ar fi în mâinile tuturor.

Luna ianuarie va aduce iSlate-ul si Nexus One. Decembrie a fost plin de zvonuri legate de ele. Microsoft nu misca niciun deget si pare impasibil la “lupta” dintre Google si Apple.

Update: Imaginea din post este doar cu caracter de prezentare (cum ar putea arata tablet pc-ul de la Google).

Posted on aprilie 24, 2010, in Gadgets, Hot News. Bookmark the permalink. 2 comentarii.

  1. Ceva preturi ?

  2. Deocamdata nu…cand o sa apara o sa fac un nou post 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: