HTC va avea propiul lui Sistem De Operare
Încet dar sigur, HTC evoluează de la o companie cunoscută doar pasionaţilor de telefoane inteligente într-un brand cunoscut pe scară largă. Un nou pas în direcţia aceasta ar fi crearea unui sistem de operare propriu.

HTC şi-a început cariera ca producător de PDA-uri şi telefoane mobile cu sistem de operare Windows Mobile. Ulterior a fost cooptat de Google pentru a dezvolta telefoane cu sistem de operare Android. Adevărul este că cei de la HTC s-au dovedit foarte buni, având la activ câteva dintre cele mai bune dispozitive mobile cu cele două sisteme de operare.

Zvonul că HTC ar putea acum crea un sistem de operare propriu este alimentat chiar de către unul din şefii companiei Taiwaneze, Cheng Hui-ming. Acesta a declarat că HTC ia în calcul un sistem de operare propriu dar că pentru asta trebuie să fie îndeplinite anumite condiţii.

Un rol important în considerarea acestei posibilităţi l-a avut cu siguranţă succesul de care s-a bucurat interfaţa HTC Sense. Aceasta a fost adăugată atât telefoanelor cu Windows Mobile, cât şi celor cu Android. În ambele cazuri, interfaţa HTC Sense s-a dovedit mult mai bună şi mai frumoasă decât cea a sistemului de operare vizat.

Chiar dacă se va adeveri această informaţie, asta nu înseamnă că HTC va renunţa la celelalte sisteme de operare. Utilizatorii vor prefera în continuare sistemele de operare consacrate pentru avantajele pe care acestea le oferă.

Posted on aprilie 16, 2010, in Hot News, HTC and tagged , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: