Windows Phone 7 nu va avea copy/paste!


Când a fost lansat primul iPhone, toţi cei care aveau un cui împotriva Apple au râs copios când au aflat că iPhone nu suportă o funcţie banală precum copy&paste. Era de neconceput ca un dispozitiv inteligent să nu îţi permită să faci copy&paste. Ei bine, dacă atunci am fost surprinşi, acum ar trebui deja să fim şocaţi pentru că nici Microsoft nu are de gând să ofere suport copy&paste în Windows Phone 7.

Informaţia este confirmată de cei de la Microsoft, nu e doar un simplu zvon. Windows Phone 7 nu va şti să copieze textul dintr-un document pentru a-l lipi în alt document. Asta deşi toate versiunile de Windows Mobile de până acum ofereau suport copy&paste. Cum ar spune bătrânii noştri, lucrurile noi nu mai sunt la fel de bune ca cele vechi.

Întrebare este de ce? De ce nu suportă Windows Phone 7 copy&paste? Nu cred că există vreo limitare tehnologică din acest punct de vedere. Nu e greu deloc să pui funcţia corespunzătoare într-un meniu şi nici nu e nevoie de cantităţi enorme de memorie pentru a stoca în clipboard câteva cuvinte.

Să fie doar marketing? În acest caz Microsoft ar urma să adauge suport copy&paste într-una din versiunile următoare. Sau să fie doar imboldul de a face ce face Apple, indiferent dacă e bine sau rău? Totuşi, vorbim de Microsoft aici, nu de vreo firmă obscură din China.

Windows Phone 7 nu va avea copy&paste

SURSA: GO4IT

Posted on martie 24, 2010, in Windows Mobile and tagged , , . Bookmark the permalink. Un comentariu.

  1. Astia de la Microsoft sunt exact la fel ca cei de la Nokia. Acum sunt cei mai buni de pe piata, acum sunt cei mai prosti din lume. Nokia la fiecare N scoate 5mp. Microsoft acum scoate un tel fara copy/paste, spre rusinea sa, N95 are asa ceva. Nu inteleg care este faza cu copy/paste, de ce este asa de complicat. Chestie de marketing ? WTF, vorbim despre copierea unui text. Microsoft rullz

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: